Onlineterapi, Chattterapi & Telefonrådgivning

Vi erbjuder psykoterapi Online oavsett var Du befinner Dig. Om Du reser i tjänsten och har svårt att komma regelbundet till Din terapeut så kan Du boka psykoterapi Online, Facetime eller via telefon. Vi använder oss av Kaddio som är en molnbaserad tjänst med bankID. Socialstyrelsen har godkänt verktyget för att bedriva Onlineterapi. Du känner Dig säker och vi vet att vi gör allting enligt regelboken när det gäller vårt åtagande av sekretess. Journal förs också i systemet Kaddio.

Telefonrådgivning erbjuder vi Dig som enbart söker råd och stöd i ett specifikt problem. Du bokar tjänsten via timecenter.se eller ring 040-782 11 eller maila telefonradgivning@familjeterapeuterna.com

IKBT är vår app som Du kan använda Dig av som en digital terapeutisk behandling och/eller som en extra hjälp mellan gångerna som du går i terapi hos Din behandlare. Priset för en åtta veckors behandling är 2 950 kronor. Du kan om Du vill komplettera IKBT behandlingen via appen med exempelvis Onlineterapi med Din behandlare och/eller med bokade möten hos Din behandlare på en av våra fysiska mottagningar. Välkommen att boka!

Välkommen att kontakta oss för vidare information kring Internet Psykoterapi.