Legitimerad Psykolog

Vi har legitimerad psykolog, Vi arbetar med metoder som interpersonell terapi (IPT), kognitiv beteendeterapi (KBT), och psykodynamisk terapi (PDT). Vi tar emot remisser från hela Sverige. Remiss är alltid personlig. Det går inte att få remiss till parterapi eller familjerådgivning. Vi kan däremot erbjuda gruppterapi med familjemedlem med metoderna IPTkort och KBTkort. Du erbjuds 4-5 gruppsamtal tillsammans med din familjemedlem om han/hon också går hos Psykolog eller Psykoterapeut via remiss hos våra behandlare.

Familjeterapeuterna Psykolog

Familjeterapeuterna Syd är en privat psykoterapimottagning som har funnits i Skåne sedan år 2000. Vi har mottagning på Själbodgatans Psykoterapimottagning i Malmö och på Billeplatsen 2 i Helsingborg. Vi erbjuder psykolog med olika inriktning som parterapi, familjeterapi och individualpsykoterapi, IPT, KBT, EFT. Vi handleder och utbildar inom de områden där mellanmänskliga relationer spelar stor roll för att lösa konflikter och utvecklas som individ/grupp.

1 januari 2015 träder en ny patientlag i kraft. Den ger Dig möjlighet att gå hos oss via remiss oavsett var Du bor i Sverige. För mer info hänvisar vi till 1177.se Vi har avtal med hotell intill oss som gör det möjligt för Er med lång resväg att anlita våra tjänster. Vi erbjuder psykoterapi vid två eftermiddagspass dag 1 och ett förmiddagspass dag 2. För mer info vänligen kontakta vår expedition på 040-782 11 eller mail: info@familjeterapeuterna.com.