1528917128_180613-portr-tt1.jpg
 

Joanna Knuhtsen

 

Jag arbetar som vice Verksamhetschef. Jag är ansvarig för administrationen och personalfrågor. Jag koordinerar behandlare, administrationspersonal och samarbetspartners i företaget. Ni hör min röst i telefonen under telefontiden bland flera andra medarbetare. Jag arbetar viss del av min tjänst med behandling.

Mitt största intresse har alltid varit möte och samtal med människor både privat och i arbetslivet. Att studera och försöka förstå människors tankar, känslor och beteende är därför något som engagerar mig speciellt. Jag har därför valt att utbilda mig till yrket Beteendevetare och har en kandidatexamen i beteendevetenskap med huvudområde psykologi från Lunds Universitet.

Till mig kan du ringa och rådfråga angående ditt eller ert välmående. Jag erbjuder stödsamtal och rådgivning kring olika typer av mänskliga utmaningar. Som beteendevetare har jag ett brett tankesätt på individers problem och beteende i både grupp och i samhället.

I min utbildning har jag fått många olika perspektiv att tänka utifrån men min utgångspunkt genom hela min utbildning har alltid varit den psykiska hälsan och välbefinnandet hos främst unga och vuxna.

Om du är osäker på vilken typ av behandling du/ni har behov av kan jag hjälpa till med coaching och även göra en vårdplanering. Vi kan tillsammans hitta en metod som passar just dig/er samt lämplig behandlare.

Jag tar emot klienter för samtal på mottagning, via telefon, chatt och videosamtal. Välkommen att boka tid hos mig.

Kontakta mig direkt: joanna@familjeterapeuterna.com

För allmänna frågor kontakta oss via vårt kontaktformulär. Du kan även boka tid online genom knappen nedan.