Linda Wahlberg

 

Jag är Tandsköterska och har de senaste åren vidareutbildat mig till diplomerad Psykosyntesterapeut med en 4-årig utbildning från HumanNova.

Jag har steg 1 utbildning i Integrativ Psykoterapi där KBT, ACT, Relationell Psykoterapi och Schematerapi är inkluderade. Jag har parterapiutbildning i IBCT och EFT. IBCT är en vetenskapligt utprövad metod för par som utformats av den kliniska psykologen och professorn Andrew Christensen som är verksam på University of California i USA. EFT är en metod som bygger på parternas anknytningsmönster och vilka utmaningar som blir tydliga i samspelet.

Psykosyntesen är en praktisk psykologi som vill få oss att se och leva utifrån våra möjligheter istället för begränsningar. Psykosyntesen fokuserar på individens potential och ser människan som en helhet där kropp, själ, känslor och intellekt hänger ihop. Balansen mellan de olika delarna är avgörande för hur vi mår. I terapin identifierar vi dina tankar, känslor och beteenden. Vi tittar på mönster och roller som skapats genom livet. Vi utforskar hur du kan använda dig av resurser som du har, och hur du kan ge dig själv det du innerst inne vill ha. När du kärleksfullt kan möta dig själv i din sårbarhet och styrka, längtan och behov börjar livet transformeras.

Jag använder mig även av NVC-NonViolentCommunication, Coaching, Gestaltterapi, visualiserade meditationer samt bild. Hos Familjeterapeuterna Syd tar jag emot besökare som vill gå privat utan remiss. Jag tar emot par, familj och enskild. Varmt välkommen till mig.

Kontakta mig direkt: linda@familjeterapeuterna.com

För allmänna frågor kontakta oss via vårt kontaktformulär. Du kan även boka tid online genom knappen nedan.