Marina Simonsson

 

Jag är professionell förändringscoach med fokus på hälsa och personlig utveckling. Som diplomerad ICF-coach ( International Coach Federation) har jag det coachande förhållningssätt i möten med mina klienter som innebär att jag ser klienten som hel, frisk och resursstark. Jag utgår från att klienten har svaren och lösningen. I samtalen hjälper jag till att finna dem. Det här är ICF:s definintion av coaching: Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.

Personlig utveckling och mental träning har varit viktigt för mig sedan barndomen när jag utövade simning på elitnivå i Ukraina. Förutom en kandidatexamen i träning och hälsa, har jag gjort en djupdykning i arbetslivspedagogik och professionell coaching enligt ICF-kriterier. Som coach är jag lyhörd och orädd. Jag utmanar både mig själv och mina klienter att nå nya spännande synsätt. All förändring kommer inifrån. Det finns olika faser i förändringsprocessen: efter ”vad och varför” behöver vi veta ”hur”. Jag hjälper individer genom denna process och utrustar dem med verktyg och strategier för att kunna utvecklas i sitt personliga ledarskap.

Mina ledord:

Empati - värme, tillit, egenmakt och respekt

Expansion - våga expandera i tanke, handling och mod

Fokus - stabilitet, struktur, drivkraft och målmedvetenhet

Min vision är att få individer och organisationer att expandera sina visioner och resultat. Den främsta tanken med alla mina insatser är att hjälpa människor att leva fullt ut och utnyttja sina kompetenser, förmågor och drömmar.

Kontakta mig direkt: marina@familjeterapeuterna.com

För allmänna frågor kontakta oss via vårt kontaktformulär. Du kan även boka tid online genom knappen nedan.