Maja Svärd

Mitt intresse för mänskligt beteende och relationer har alltid varit stort och fortsatt växa i samband med den kunskap jag fått genom min utbildning. Jag har tidigare erfarenhet av att jobba med människor, både från mina år som ungdomsledare inom Svenska kyrkan och inom idrottsverksamhet, men även inom LSS-verksamhet där jag fungerat som socialt stöd för personer med kognitiva funktionsnedsättningar, autism, ADHD och missbruksproblematik. Denna erfarenhet har gett mig en bättre förståelse för hur man bäst hjälper personer med självständighetsutveckling och en god livskvalitet, men också hur man arbetar anpassat med olika åldrar.

Mina psykologistudier har gett mig en inblick och insikt om att varje människa bär på en unik historia med egna erfarenheter som jag tror präglar ett individuellt behov för vad för typ av stöd den specifika personen behöver. Jag har också fått en grundläggande träning i psykoterapeutisk behandling, med särskilt fokus på KBT, PDT och familje- och parterapi.

I framtiden hoppas jag få jobba terapeutisk med samtal där jag strävar efter att individanpassa behandlingen och hjälpa människor att leva i en givande och utvecklande tillvaro.

Jag är psykologkandidat och har studerat i snart 3 år på psykologprogrammet vid Lunds universitet och erbjuder behandling under handledning av en legitimerad psykolog. Hos mig kan du boka tid för stöd och rådgivande samtal, individuell psykoterapi och parterapi för ett subventionerat pris.

Varmt välkommen att boka tid hos mig.